Puster ut, websiden er ferdig!

I 30 år har jeg vært heldig og levd godt med jungeltelgrafen og henvisninger fra leger og helsepersonell og siden du har funnet meg her, antar jeg at du allerede kjenner til meg!

Hvis du er ny, håper jeg du vil finne litt ny inspirasjon og kanskje treffes vi en dag?

På denne bloggen ønsker jeg å skrive noen tanker jeg får, etter at døren til kontoret lukkes. Jeg ser at det er mange som sliter med de samme problemene, og håpet mitt er at mine refleksjoner kan få deg til å tenke nytt og kanskje få lyst til å prøve ut nye strategier?

Jeg elsker å lese om psykologi og kommer stadig over noe nytt og spennende, og har derfor laget en oversikt forskjellige temaer av generell interesse. Ofte gir jeg også "hjemmelekser"  og pdf filer som blir brukt, ligger også tilgjenglig.

Ta en titt og bli inspirert til å gjøre noe nytt i dag, for den beste måten er å lære noe nytt, er å prøve det ut!  Men, husk hvordan man spiser en elefant;   

EN BIT av gangen. Så gjør det enkelt og finn ut av hvordan det du hører/leser kan omgjøres til en praktisk handling i ditt liv, og gjennomfør dette før du begynner på neste prosjekt.            Less is more! 

Jeg vil også til å legge ut endel ting som er gratis, og vil fylle på med både hypnose og avspennings filer og du vil også finne endel informasjon om kommende kurs og foredrag.

Tilslutt ønsker deg en strålende uke og ta gjerne kontakt om det er noe spesielt du ønsker jeg skal skrive om!  

Varm hilsen, 

Rita 

Les teksten over sakte - og gjerne en gang til...   La innholdet synke inn, trekk pusten og tenk hvordan du kan gi varme og lys til verden du lever i, hvor mye lettere livet er når du gir for å gi - ikke for å få noe igjen... Og i og …

Les teksten over sakte - og gjerne en gang til...   

La innholdet synke inn, trekk pusten og tenk hvordan du kan gi varme og lys til verden du lever i, hvor mye lettere livet er når du gir for å gi - ikke for å få noe igjen... 

Og i og med livet til ehver til leves i øyeblikket, er det ikke er noe poeng i å usette å spre litt godhet i verden:

Så tenk litt på:

# HVEM kan du glede akkurat nå?

# HVA kan du gjøre som vil lyse opp noens liv i dag?

# HVORDAN kan du uttrykke ubetinet kjærlighet?

# HVILKE områder av livet kan du påvikre positivt?

# HVA skjer når du gir, uten tanke på å få noe igjen?

Og husk :  etter tanker følger handling!